Activiteiten


De groepen op De Schouw draaien iedere week zelfstandig hun eigen programma's. Verspreid over het jaar organiseert De Schouw echter ook een aantal activiteiten waaraan groepen gezamenlijk meedoen, per speltak of zoals met Jorisdag met de hele vereniging.


Voor het organiseren van de activiteiten wordt per activiteit een commissie samengesteld uit de leiding van de verschllende speltakken. De commissie komt ruim van te voren een aantal keer bij elkaar om een draaiboek samen te stellen en de taken te verdelen. Tijdens de activiteit is de commissie het aanspreekpunt en zij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Na de activiteit maken zijn een evaluatie die weer gebruikt kan worden voor de commissie die het de volgende keer organiseerd.

Alle leiding wordt ingedeeld in een commissie dus naast het voorbereiden en draaien van de eigen opkomst helpen zij ook mee met het organiseren van een grote activiteit. Tijdens de activiteiten kan de hulp ingeroepen worden van de staf of MATS voor extra handjes.
Lid worden
Bezoek de open dag of schrijf je in!
Open Dag
3 september 2017, 13.00-15.00
Uniformen
Online bestellen.
Foto's
Foto's van onze activiteiten.
Realisatie