Scoutingbandconcours 2014


14 Juni 2014 organiseert Scoutingband “de Schouw” het Scoutingbandconcours 2014 in Boskoop.  Deze dag staat volledig in het teken van muziek en gezelligheid. 6 Bands met meer dan 100 muzikanten zullen deze dag hun band presenteren en hun muziek ten gehore brengen. Op deze website vindt je het programma en de laatste nieuwtjes vanuit de organisatie.

 
 Boskoop
Boskoop
]

   Scoutingbandconcours  

De dag zal beginnen met een rondgang van de bands door het centrum van Boskoop. Tussen 10:20 en 11:20 zullen de bands allemaal een optreden verzorgen. Daarna zullen de bands naar het Buitencentrum de Schouw gaan waar het concours gedeelte plaats zal vinden.
Op Buitencentrum de Schouw is om 13:30 de opening en zal vervolgens tot 16:30 het wedstrijd gedeelte plaatsvinden. In het wedstrijd gedeelte zullen zowel mars als ook showbands deelnemen. Om 16:30 is de grote finale waar alle bands gezamenlijk met een aantal gastmuzikanten een gezamenlijk nummer zullen spelen.
De dag zal afgesloten worden met een gevarieerd avondprogramma, gevolgd door de prijsuitreiking.
Graag nodigen wij u van harte uit om op deze dag te komen kijken, en natuurlijk onze eigen Scoutingband de Schouw aan te moedigen.

Ook via Facebook willen we de voorbereidingen delen. De Facebookpagina “Scoutingbandconcours Boskoop 2014” is te vinden op www.facebook.com/LBC.Scouting.
Lid worden
Bezoek de open dag of schrijf je in!
Open Dag
3 september 2017, 13.00-15.00
Uniformen
Online bestellen.
Foto's
Foto's van onze activiteiten.
Realisatie