Gidsen

Na de Kabouters gaan de meiden naar de Gidsen. Hier komen zij 8 jaar lang (11 tot 18) iedere week bij elkaar om samen veel plezier te maken. Bij De Schouw hanteren wij de namen Gidsen voor de meiden en Verkenners voor de jongens. Na de Gidsen is er voor de meiden de mogelijkheid om leiding te worden bij de Bevers, Kabouters of om met een nieuw leidingteam de jongste Gidsengroep op te starten. 

De 8 Gidsengroepen ondernemen samen ook een aantal activitieten waaronder het Gidsenkamp

Op De Schouw draaien wij 'horizontaal', dat wil zeggen dat alle kinderen in 1 groep van hetzelfde schooljaar zijn en dat zij vanaf de Bevers met dezelfde groep bij elkaar blijven. Dit leidt vaak tot hechte vriend(inn)en clubs, ook nadat de groep is gestopt.

De Gidsen doorlopen met hun eigen leiding de Scouting speltakken Scouts, Explorers en Roverscouts.

 

Scouts

Binnen Scouting worden jeugdleden van 11 tot 15 jaar Scouts genoemd, zowel voor jongens als meisjes. Kijk dus voor het spelaanbod van Scouting bij Scouts. Bezoek ook eens de Scouts bij Scouting.
 

Groepen

 

Explorers

Binnen Scouting worden jeugdleden van 15 tot 18 jaar Explorers genoemd, zowel voor jongens als meisjes. Kijk dus voor het spelaanbod van Scouting bij Explorers. Bezoek ook eens de Explorers bij Scouting.
 

Groepen

 

Roverscouts

Binnen Scouting worden jeugdleden van 18 tot 21 jaar Roverscouts genoemd, zowel voor jongens als meisjes. Kijk dus voor het spelaanbod van Scouting bij Roverscouts. Bezoek ook eens de Roverscouts bij Scouting.
 

Groepen

 
Lid worden
Bezoek de open dag of schrijf je in!
Open Dag
3 september 2017, 13.00-15.00
Uniformen
Online bestellen.
Foto's
Foto's van onze activiteiten.
Realisatie