Zondag 4 september 2016: Opendag

Na kamp nog even rust maar al gauw beginnen de Schouwkriebels weer.


OpenDag
 
Open Dag staat op het programma! Op zondag 4 september is het dé gelegenheid om kennis te komen maken met de activiteiten van onze speltakken en ons fantastische buitencentrum de Schouw. De limonade staat klaar en er kunnen poffertjes gegeten worden. Wanneer je je ouders meeneemt om ook hen te laten zien wat er allemaal op de Schouw mogelijk is, staat de koffie en thee voor hen klaar.
 

Van 13.00 tot 15.00 uur is er de gelegenheid om je voor het komende seizoen in te schrijven als Bever, Welp, Kabouter, Verkenner of Gids. Om je garderobe uit te breiden met het Schouw-kostuum kunnen bestelformulieren worden ingevuld.

Ook kun je eens proberen om geluid te krijgen uit een blaasinstrument of om je uit te leven op een trommel. Wij zijn altijd op zoek naar nieuw jong talent voor onze Scoutingband. Hier leer je, naast leuke activiteiten, een instrument bespelen en doe je mee aan optredens.

Op de Opendag kun je ook nog even nagenieten van de kampen door de foto's en de kampfilms te bekijken. De foto's en video's zijn ook bij te bestellen zodat je thuis dit hoogtepunt van het Schouwseizoen nog eens kunt beleven en de thuisblijvers kunt laten zien hoe fantastisch het is geweest.

Kortom, wanneer je kennis wil maken met het Schouwgevoel of je als 'oud' Schouwlid de sfeer nog eens wil proeven, moet je langs komen op onze Opendag op de Schouw.

2010

 
OpenDag 2010
  Het komende siezoen is het 40ste Schouwseizoen en het belooft een speciaal jaar te worden dat zal worden afgesloten met een gezamenlijk kamp.
Het nieuwe Schouwseizoen 2010/2011 begint met de opendag. Kampfoto's en kampvideo kijken, missende kledingstukken ophalen of de juiste setjes sokken bij elkaar zoeken. Het is altijd weer een sport om na kamp met een compleet andere garderobe thuis te komen!
De nieuwe Schouwleden kunnen worden ingeschreven om bij de dino's, bevers, kabouters, welpen, gidsen of verkenners van start te gaan.
Ook is er nog een luchtkussen of kan er achter op de Schouw appels worden gepoft en brood worden gebakken. Sommigen wagen een poging om het water over te steken bij ons Schouwveningse strand.

2009

 
OpenDag 2009
   
 
Lid worden
Bezoek de open dag of schrijf je in!
Open Dag
3 september 2017, 13.00-15.00
Uniformen
Online bestellen.
Foto's
Foto's van onze activiteiten.
Realisatie