Aanmelden bevers

Aanmelden bij de Schouw! Op de Schouw starten elk jaar in september de nieuwe groepen. De open dag is begin september, en dat is het ideale moment om kennis te maken met de Schouw, en de leiding van de nieuwe startende groepen (maar tussentijds aanmelden mag natuurlijk ook).

Een startende bevergroep heeft meestal tussen de 30 en 40 kinderen, afhankelijk van de beschikbare leiding. Mochten er meer kinderen zich aanmelden dan dat er plaats is, dan wordt er geloot wie, helaas, op de wachtlijst komt.

Bij scoutingvereniging De Schouw zit je in een groep met alleen maar leeftijdsgenootjes, net als op school, MAAR DAN VEEL LEUKER NATUURLIJK!!

Wilt u meer informatie over de groepen? Of wilt u weten bij welke groep uw kind kan meedraaien? Kijk dan bij de speltakken voor meer informatie.

Aanmelden Bevers

reCAPTCHA is required.

Uniform

Wilt u uw kind aanmelden als lid? Vul dan het contactformulier hiernaast in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wanneer uw kind lid is geworden van de Schouw heeft hij of zij ook een uniform nodig. In onze webshop kunt u een trui, polo, das en dasring bestellen.

Ook vindt u er informatie over de levering.