Gidsenkamp leden

De plannen voor de zomer worden gemaakt, het weer kan alleen nog maar beter worden en kamp komt langzamerhand ook in zicht!

Wanneer? Zaterdag 5 augustus t/m zaterdag 12 augustus. Dit jaar is het weer een gidsenkamp, zoals we dit kennen, en zal er dus geen ouderdag zijn.

De inschrijving dient voor 1 juni binnen te zijn. Het kampgeld bedraagt 129,50 euro per persoon en kan na het inschrijven direct worden overgemaakt via iDEAL.

Voor de jongste drie gidsengroepen (Celivella’s, Rivizilly’s en Myabella’s) zal de leiding op verzoek, apart van de inschrijving, nog langskomen bij de gidsen thuis. Dan kunnen eventuele vragen worden gesteld en aandachtspunten worden aangegeven. Daarnaast wordt er geen aparte reis- en/of kampverzekering afgesloten voor de persoonlijke eigendommen. Hier dient zelf zorg voor worden gedragen. We hopen natuurlijk dat we met zo veel mogelijk meiden dit jaar op kamp gaan!

Heeft u vragen? Mail gerust naar kamp_commissie@hotmail.com

Groeten,
De Kampcommissie van de Gidsen – scouting vereniging de Schouw Boskoop


Ingevulde gegevens worden verwerkt conform ons privacy beleid zoals onderin deze pagina te vinden. De ingevulde persoonsgegevens zijn slechts in te zien door personen die gelet op hun functie binnen de vereniging toegang moeten hebben.

Gegevens

Datum:
Zaterdag 5 augustus t/m zaterdag 12 augustus

Locatie: Moergestel

A