Bevers

Bij scoutingvereniging De Schouw beginnen kinderen bij de Bevers wanneer ze naar groep 3 op school gaan. Bij de Bevers worden voor zowel jongens als meisjes een gevarieerd programma aangeboden, waar plezier maken voorop staat. In het seizoen dat de jongens en meisjes Bevers zijn proberen we zoveel mogelijk buiten te zijn op ons prachtige terrein. Maar ook worden er binnenspelletjes gedaan of een knutsel gemaakt.
Na 1 jaar Bevers vliegen de meisjes over naar de Kabouters en de jongens naar de Welpen.

Bij scoutingvereniging De Schouw draaien wij ‘horizontaal’, dat wil zeggen dat alle kinderen in 1 groep van hetzelfde schooljaar zijn en dat zij vanaf de Bevers met dezelfde groep bij elkaar blijven. Dit leidt vaak tot hechte vriend(inn)en clubs, ook nadat de groep stopt.

Beverleiding

Jongens en meisjes die in schoolgroep 3 zitten kunnen bij de bevers komen spelen. Elke zaterdag van 15:00 tot 16:30 doen we leuk dingen Zo vaak mogelijk buiten, maar als het moet hebben we ook binnen veel plezier. Elk seizoen draait er een nieuwe bevergroep met kinderen uit groep 3. Bekijk ook de site van de bevers!

Zaterdagmiddag
15:00 tot 16:30 uur

Lisa (Hippe Springveer)
Femke (Noa)
Joey (professor Plof)
Mariella (Fleur Kleur)
Clemens (Vlerk Speurwerk)
Karla (Floortje Plakgraag)
Erwin (Stanley Stekker)
Marion (Rebbel)
Kirsten (Wolke Wietje)
Tes (Rosemarijn)
Iris (Stuiter)
Kaylee (Sterre Stroom)

Erwin (Stanley Stekker)
Marion (Rebbel)
Kirsten (Wolke Wietje)
Jeske (Rosemarijn)

Wilt u uw kind aanmelden voor de bevers?