Gidsen

Na de Kabouters gaan de meiden naar de Gidsen. Hier komen zij 8 jaar lang (11 tot 18) iedere week bij elkaar om samen veel plezier te maken. Bij De Schouw hanteren wij de namen Gidsen voor de meiden en Verkenners voor de jongens. Na de Gidsen is er voor de meiden de mogelijkheid om leiding te worden bij de Bevers, Kabouters of om met een nieuw leidingteam de jongste Gidsengroep op te starten.

De 8 Gidsengroepen ondernemen samen ook een aantal activiteiten waaronder het Gidsenkamp.

Op De Schouw draaien wij ‘horizontaal’, dat wil zeggen dat alle kinderen in 1 groep van hetzelfde schooljaar zijn en dat zij vanaf de Bevers met dezelfde groep bij elkaar blijven. Dit leidt vaak tot hechte vriend(inn)en clubs, ook nadat de groep is gestopt.

De Gidsen doorlopen met hun eigen leiding de Scouting speltakken Scouts, Explorers en Roverscouts.

Gidsengroepen

De gidsen bestaan uit 8 groepen. Dit zijn de groepen:

Hoi wij zijn de Celivella’s, wij zijn de eerste gidsengroep! We zijn een gezellige groep meiden v die houden van buiten spelen, spelletjes spelen en knutselen.
Als je het leuk vindt om een keer mee te draaien, ben je altijd welkom! Stuur dan een appje naar 06-23273486.
Liefs de leiding

Dinsdagavond

18:45 tot 20:15 uur

Leiding
Femke, Gerdine, Nora, Roos, Esra en Yara

Geboortejaar
2011/2012

Wij zijn de rivizilly’s, een hele gezellige en enthousiaste groep meiden. Wij zijn een groep van 26 meiden uit groep 8, en de 6 leiding. We draaien elke woensdagavond, en doen dan allemaal leuke dingen. We houden heel veel van spelletjes (vooral stok op de emmer), gezellig samen knutselen en lekker dingen maken. Als je het leuk vindt om een keer mee te draaien, kan je een mailtje sturen naar rivizillys@gmail.com. Je bent altijd van harte welkom!
Groetjes, de rivizilly’s

 

Groetjes, de rivizilly’s

Dinsdagavond
19:00 tot 20:30 uur

Leiding
Emma, Esmee, Fie, Julie, Nicky & Isa

Geboortejaar
2010 – 2011

Wij zijn de Myabella’s; een drukke, maar hele gezellige groep van 29 meiden en 6 leiding! Wij draaien op maandagavond met elke week weer een ander leuk programma. Van knutselen en spelletjesavond tot buitenactiviteiten.
We houden ervan om buiten lekker te voetballen, maar zijn ook niet vies van een beauty avondje op z’n tijd. Wij doen altijd heel enthousiast mee, maar zijn wel fanatiek, dus willen altijd winnen! Daarnaast gaan we ook elk jaar op kamp en hebben we een weekendje met elkaar. Lijkt het je leuk om een keertje te komen kijken, neem dan even contact met ons op!

 

Maandagavond
18:45 tot 20:15

Leiding
Nienke, Meike, Sam, Fleur, Mariël en Luna

Geboortejaar
2009 – 2010

Hi, wij zijn de Milaferia’s!

Wij zijn een groep van 32 meiden met 7 leidingdie elke dinsdagavond met veel plezier bij elkaar komen. Wij houden veel van buitenspelen, bakken en fanatieke spellen, maar kletsen staat bij ons op nummer 1.

Neem contact met ons op via: Milaferias2019@gmail.com

Dinsagdagavond

19:00 – 20:30

Leiding
Quinty, Esmee, Babs, Amber, Linda, Ichelle en Femke

Geboortejaar
2008 – 2009

De Fiálova’s zijn een leuke, drukke en lieve meidengroep. De groep bestaat nu uit 19 meiden die elke maandagavond fanatiek van de partij zijn.
Samen met de 19 meiden en 4 leiding is het altijd 1 gezellige drukke boel in het schouwgebouw. Zo proberen wij iedere week weer een ander programma te bedenken waardoor die meiden al hun energie kwijt kunnen in bijv. Buitenspellen. Alle meiden zijn stoer en zijn zeker niet bang om vies te worden!

Volg ons vooral via Instagram, dan kan je zien wat wij iedere maandag doen! @fialovasdeschouw

Maandagavond
19:00 tot 20:30 uur

Leiding
Maybel, Yentel, Fleur en Laura

Geboortejaar
2007 – 2008

Wij zijn de Babossa’s, bestaande uit 21 meiden van 15/16 jaar, en iedere donderdag hebben wij weer een gezellige draaiavond. Lekker bij kletsen over de week met een kopje thee of een leuk spel binnen of buiten. Verder hebben we ieder jaar een weekendje en kamp waar we toffe activiteiten doen, zoals waterskiën, paintballen of iets creatiefs! Mocht je een keer mee willen kijken, ben je van harte welkom 🙂

Donderdagavond
19:30 tot 21:00 uur

Leiding
Carlijne, Lotte, Diona, Marlène, Merel, Lotte & Anne.

Geboortejaar
2006/2007

Hoi wij zijn de Jay’s,
Wij bestaan uit 19 meiden en 7 leiding. We komen elke maandagavond bij elkaar op de Schouw. Onze belangrijkste activiteit is meestal: eten. Daarnaast zien we elkaar in het weekend op een feestje of andere activiteit en organiseren we één keer per jaar een weekendje weg. Ook gaan we iedere zomervakantie op kamp waarbij we een hele week druk zijn met superleuke uitstapjes, sporten, kampvuur en meer toffe dingen. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust een kijkje op onze Instagram of YouTube!

 

YouTube: https://youtube.com/channel/UCrdy3qS2kodVIL7xZdg6DtA

 

Maandagavond
19:30 tot 21:00 uur

Leiding
Bo, Lotte, Minou, Madelon, Kirsten, Simone, Dionne

Geboortejaar
2005/2006

Wij zijn een gezellige groep meiden die houden van kletsen, eten en spelletjes doen. Elk jaar wordt er een weekend georganiseerd met toffe activiteiten en gaan we in de zomervakantie een week met elkaar op kamp. Lijkt het je leuk om een keer mee te draaien? Dat kan altijd!

Woensdagavond
19:15 tot 20:45 uur

Leiding
Dione, Marleen, Manouk, Amy, Pauline

Geboortejaar
2005

Wilt u uw kind aanmelden voor de gidsen?