Scoutingband

Scoutingband De Schouw is een jeugd drumband in de leeftijd van 9 tot 21 jaar met ongeveer 25 spelende leden. Alle leden zijn lid bij Scoutingvereniging de Schouw, de grootste scoutingvereniging van Nederland.

Scoutingband De Schouw is een gezellige en gemixte club van enthousiaste jonge leden. De leden bespelen de instrumenten trompet, hoorn, bariton, bas, snare-trom, pauk, bekkens en grote trom en zijn spelend in divisie 3 sectie B.
De Scoutingband heeft +/- 30 nummers in hun repertoire en brengen deze ten gehore tijdens diverse optredens door het jaar heen:

Bij scoutingvereniging De Schouw draaien wij ‘horizontaal’, dat wil zeggen dat alle kinderen in 1 groep van hetzelfde schooljaar zijn en dat zij vanaf de Bevers met dezelfde groep bij elkaar blijven. Dit leidt vaak tot hechte vriend(inn)en clubs, ook nadat de groep stopt.

Scoutingband

Scoutingband ‘De Schouw’ bestaat uit een groep enthousiaste leden in de leeftijd van 9 t/m 21 jaar (en soms nog iets ouder). Op woensdag en vrijdagavond repeteren wij onder begeleiding van een kundig en gezellig¬†instructieteam. Ook zijn wij door het jaar heen te zien bij lampionenoptochten, Avond4daagsen, op Koningsdag, en op het jaarlijkse bandconcours voor Scoutingbands. Lijkt het jou leuk om met een gemixte groep muziek te leren maken, kom dan gerust een keer kijken!
Woensdag
Lessen:       van 14:30 tot 18:30
Repetitie:   van 18:30 tot 19:30
Vrijdag 
Lessen:       van 19:00 tot 20:30
Repetitie:   van 19:00 tot 20:30
Leiding
Niels
Gijs
Anne
Mark

Startjaar
1954

Wilt u uw kind aanmelden voor de scoutingband?