Scoutingband

Scoutingband ‘De Schouw’ is het muzikale visitekaartje van onze vereniging. Deze drumband met ongeveer 25 spelende leden repeteert elke vrijdagavond in De Breeën onder leiding van het muzikale instructieteam. Naast het repeteren is er natuurlijk ook genoeg tijd om gezellig te praten of een spelletje te doen.

De Scoutingband bestaat uit een Blazersgroep en een Slagwerkgroep, die zowel apart van elkaar als samen muziek maken. Wij spelen veel Marsmuziek, maar de Scoutingband draait zijn hand ook niet om voor Kerstmuziek of filmmuziek van bijvoorbeeld Star Wars of Pirates of the Caribbean.

Lijkt het jou leuk om trompet, tuba of trommel te spelen, of ben je benieuwd welke instrumenten wij nog meer hebben? Kom gezellig een keertje kijken bij een van onze repetities of optredens!

Scoutingband

Bij de Scoutingband kun je al vanaf 9 jaar beginnen met muziek maken, een superleuke hobby waar je je leven lang plezier aan beleeft. Je krijgt een instrument van de vereniging in bruikleen, en met de lessen van onze instructeurs zien we jou misschien wel snel bij de band spelen! We spelen onder andere met Koningsdag, Lampionnenoptochten en de Avond4daagse.
Vrijdag 
Lessen:       van 18:00 tot 20:30
Repetitie:   van 19:00 tot 20:30
Leiding
Niels, Gijs, Tim, Mark, Isa en Maaike

Startjaar
1954

Wilt u uw kind aanmelden voor de scoutingband?