Wat houd het jubileumboek in?

Vier 50 jaar avonturen, vriendschap en herinneringen met ons speciale Jubileumboek! Ontdek de onvergetelijke momenten, vier de prestaties en keer terug naar de hoogtepunten van Scoutingvereniging De Schouw. Dit boek, boordevol verhalen, foto’s en herinneringen, is een must-have voor alle scouts, oud-leden en liefhebbers van ons dorpje. Bestel vandaag nog uw exemplaar en herbeleef de magie van 50 jaar Scoutingvereniging De Schouw!

Jubileumboek de Schouw

Ja leuk! Ik wil graag een jubileumboek aanschaffen. Het boek kan afgehaald worden op een van de twee afhaal momenten op de Schouw, het afhaalmoment wordt nog gecommuniceerd via de e-mail. Is het niet mogelijk om het boek op te komen halen, dan kan het pakket bezorgd worden. Hier wordt wel 7.50 euro voor in rekening gebracht. Let op, de bevestiging van de bestelling kan ook in de spam belanden.Jubileumboek
€ 35,00
Bezorgen
€ 7,50
Totaal


Ingevulde gegevens worden verwerkt conform ons privacy beleid zoals onderin deze pagina te vinden. De ingevulde persoonsgegevens zijn slechts in te zien door personen die gelet op hun functie binnen de vereniging toegang moeten hebben.